Nyári mesetábor Kőbányán

Családias hangulatú táborba várunk alsó tagozatosokat 2019. július 1-5. között. A gyermekek mesék köré szerveződő játékos foglalkozásokon vesznek részt, amelyek során fejlődnek különböző  készségeik, erősödik önbizalmuk. A foglalkozásokat gyakorlott klinikai szakpszichológusok vezetik.

Program: 

  • 8 órától ráhangolódás, szabad játék
  • 9 -12 között (rövid szünettel) csoportos foglalkozás
  • 12-13 között ebéd a KÖSZI-ben
  • 13-16 között (rövid szünettel) délutáni csoportfoglalkozás.

Miből áll a csoportfoglalkozás? Miért mesetábor? Minden nap más mese jelenti az alaptémát, amely köré épülnek az elsősorban dramatikus, művészetterápiás eszközöket, valamint csoportjátékokat magukban foglaló foglalkozások. A napba mozgásos játékokat is beépítünk.

Célunk, hogy a gyermekek vidám hangulatban töltsék a szünidőt, és az aktív pihenés során  különböző készségeik is fejlődjenek, úgy mint szociális kompetenciák, kreativitás.

Helyszín: 1101 Budapest, Szalonka köz 3/a, Hársfa Pszichológiai Rendelő (pszichologusa.hu)

Részvételi díj: 35000 Ft (az ebéd költségét tartalmazza).

Csoport létszám: 5-10 főig

A tábori részvételt megelőzi egy előzetes ingyenes első interjú, melynek végén, amennyiben a táborban való részvétel mellett dönt,  5000 Ft-os előleggel tud helyet biztosítani gyermeke számára. 

Jelentkezni telefonos elérhetősége, neve megadásával tud e-mailben a harsfatabor@gmail.com címen. Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot, az interjú időpontjának egyeztetésére.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ : MÁJUS 24.

Várjuk szeretettel: Zupán Orsolya, Hegyi Nóra, Hegyi Dorottya, a Hársfa Rendelő klinikai szakpszichológus munkacsoportja