A rendelő

A hársfa virága gyógyító erővel bír. Egyes mitológiák szerint a hárs a gyermekek, felnőttek, minden élőlény védelmezője.

Műhelyünk egy pszichológus szakmai közösség, ahol különböző területeken képzett szakembereink foglalkoznak minden korosztállyal. Helyszínül, egy a múlt század közepén működő családorvosi rendelőt választottunk, 2013-ban. Fontosnak tartjuk a hagyományt és a megújulást, hogy felmenőink örökségét úgy őrizzük meg, ahogyan saját személyiségünknek az a legjobb. Felnőtt klienseinknek segítünk abban, hogy megtalálják saját, személyes értékeiket, a legfőbb céljaik megvalósításához vezető utat. A több generáció egymásra hatása fontos számunkra a családterápiák és a gyermek-pszichológiai konzultációk során is.

Többféle módszerrel támogatjuk a különböző korosztályokat, egyéni és csoportos formában. A gyermek-pszichológiai konzultáció során egyénileg foglalkozunk kicsikkel vagy kamaszokkal, a szülőkkel együttműködve. A gyerekjáték-dráma is ennek a korosztálynak ajánlott, csoportos formában. Pszihodráma csoportokat felnőtteknek is tartunk, akárcsak egyéni konzultációt. Az egész családdal együtt is tudunk foglalkozni, a probléma jellegétől függően, családterápia vagy párterápia formájában.

Részletesebb tájékoztatást munkákról, és annak feltételeiről a Működésünkről menüpont alatt találhat.